Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jämför med fler skolor och områden

Jag gillar inte din undermening med att de som har barn på skolor i Söndrum ges fördelar mot andra områden. Jämför med fler skolor, samt områden och bakgrund innan du spär på någon osanning.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändaren " Utemiljön på ett fängelse erbjuder fler möjligheter", 15/11.

Självklart ska de som går på Vallåsskolan ha en utvecklande skolgårdsmiljö, det ska vara en självklarhet för alla skolgårdar! Där är vi överens.

Söndrumskolan har en god miljö men den är relativt nybyggd och tillfälliga lokalerna är ett flerårsprojekt. Se även på andra nybyggda skolor som Kärlekens skola som har en helt fantastisk utemiljö.

Jutarumsskolan har inget exceptionellt i miljön. Eller tänker du på det bollplank som finns på en stor tom asfaltsplan, eller på de trasiga basketkorgarna, eller på den leriga yta småbarn spelar boll på. Eller kanske den konstgräsplan som egentligen är en grusplan och där föräldraföreningen själva fått tag på begagnat utslitet konstgräs och föräldrar själva lagt ut konstgräset på gruset. Alltså inte kommunens hjälp eller pengar. Eller tänker du på det lilla stall som också föräldraföreningen byggt? Jag vet inte vad som är så utöver det vanliga med Jutarumsskolan så att den måste jämföras och pekas ut som orättvisa inom kommunen. Det kanske helt enkelt är så att det finns ett större föräldraengagemang i detta fall!

Föräldrarengagemang