Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ingen lyssnade på oss om paviljongerna

Vi försökte verkligen påverka men ingen lyssnade. Direkt när det kom på tal att bygga paviljonger uppe vid Söndrumsskolan, reagerade flera Jutarum- och Bäckagårdsföräldrar och ville ha paviljongerna placerade vid respektive skola i stället.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Allra helst ville vi att skolorna skulle byggas ut på riktigt i stället för att betala dyra hyror till företag som tjänar storkovan på alla paviljonger som placerats ut överallt i kommunen. På Jutarum saknades det bara två klassrum. Tove Bergman (MP) var fast i sin åsikt. Där finns redan avlopp framdraget vid Söndrumsskolan. Det blir billigast att placera dem där. Senare visade det sig att det fick grävas fram nya avlopp i alla fall men huvudsaken var att ingen ändrar på något som redan är planerat.

I dag pratade jag med min dotter som går i 5:an i paviljongerna. Hon började sin skoldag nere på Jutarum för att promenera till Brottet.

Efteråt promenerade de till Jutarum för att åka buss till paviljongerna för att ha matte och äta lunch. Efter lunchen blev de hämtade med buss för att ha slöjd på Jutarum.

Sedan hämtades de med buss för att ha bild på Söndrumsskolan och efter det bussades de ner till Jutarumsskolan igen för att avsluta dagen.

Tove Bergman representerade alltså Miljöpartiet. Vad kostar bussarna? Vad kostar paviljongerna? Varför struntade Tove Bergman i miljön? Notan för hela kalaset ska betalas med skattepengar.

Arg skattebetalare