Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Resecentrum i Halmstad. Bild: Roger Larsson
Resecentrum i Halmstad. Bild: Roger Larsson

Informationsskärmar vid Resecentrum kommer att bytas ut

Oavsett orsak till den inställda trafiken så måste givetvis informationen vara korrekt på skärmar och i appen under hela resan, och framför allt i samband med störningar

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändaren ”Hallandstrafikens information brister”, 7/7

Hallandstrafiken beklagar att du inte fick den förväntade hjälpen av oss när det strulade med din resa till Jönköping den 3 juli. Orsaken till att tågen inte kunde trafikera som planerat var att Trafikverket under förmiddagen hade beslutat att ställa in trafiken på grund av väderlek med kraftiga vindar.

Ersättningsbussar beställdes omgående men den korta framförhållningen gjorde att avgången inte kunde köras på utsatt tid. Oavsett orsak till den inställda trafiken så måste givetvis informationen vara korrekt på skärmar och i appen under hela resan, och framför allt i samband med störningar. De informationsskärmar vid Resecentrum i Halmstad, som du tar upp i din insändare, kommer att bytas ut till moderna skärmar med bättre möjlighet att informera kunder och uppdatera dem löpande med information vid eventuella störningar. Hallandstrafiken ser fram emot att välkomna dig ombord igen med trevliga reseupplevelser till HBK:s matcher eller andra arrangemang.

Andreas Almquist

förvaltningschef, Hallandstrafiken