Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: TT/arkiv
Bild: TT/arkiv

Hur svårt ska det vara att få en bostad?

Känns som hela Sverige är en besvikelse och allt är hyckleri.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Hur svårt ska det vara att få en bostad? Man står i kö på en hel del bostadsförmedlare och betalar avgift, man kan stå i flera år och inget händer!

Alla kan inte köpa sin egen bostad, och absolut inte ensamstående efter en skilsmässa. Hur gör man för att få tak över huvudet? Ska man hyra i andra hand så blir man ruinerad, men kommer man hit som flykting får man tak över huvudet ska man tänka orättvist? Gör man det är man ingen medmänniska.

Känns som hela Sverige är en besvikelse och allt är hyckleri. Bostadsmarknaden är ett skämt, sjukvården gick på knä och riktig vård fick man inte utan man ska bara dö och nu med corona är det riktigt illa. Att bli pensionär i Sverige är lika med döden och att vi inte lyckats med våra äldre gällande corona känns som ett stort skämt. Det var nog meningen, nu fick vi bort en hel del pensionärer och fyllde potten hos pensionsmyndigheten istället.

Samma gäller allt annat, man ska känna folk annars är man körd, du ska känna rätt folk då går du före. Jag kan faktiskt med handen på hjärtat säga att jag kan inte säga något gott om detta utan att säga att falskhet och hyckleri är vad vi är bäst på men vi bara förnekar och försöker göra allt för att omvärlden ska se oss som bäst.

E.N