Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Hur ska vi förklara för barnen att göra rätt för sig när politikerna struntar i det?

Till politiker och tjänstemän/kvinnor Laholms kommun.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Hur ska vi kunna förklara och tillrättavisa våra barn, ungdomar och barnbarn vad som är rätt och fel inom lag, ordning och god uppfostran, när våra folkvalda och tjänstemän/kvinnor som ska vara ett föredöme för oss i övriga kommuninvånare och ska föregå med gott exempel för oss. När ni inte bry er om att följa lagar och förordningar utan bryter mot detta gång på gång.

För några dagar sedan hörde jag att Erling Cronqvist inte kunde lova att det inte fanns fler lik i kommunen som vilket är oerhört skrämmande att det är så urusel intern koll av vad som förekommer i kommunen. Det är en stor skam för er som sitter på sådana positioner och inte har bättre koll vad som sker i kommunen.

De som får betala detta är de svagaste av befolkningen i kommunen. Vad hade hänt om det var någon inom vård/omsorg eller skolan gjort något fel? Jo, de hade fått avsked direkt. Men vad händer er där upp på toppen av er piedestal, ja som vanligt inget för ni sitter säker på era upphöjda stolar.Min fundering är att det kanske är därför som samhället ser ut som det gör i dag.

Lars-Åke

LÄS MER: Varor och tjänster för 8,6 miljoner inte upphandlade

LÄS MER: Så sorgligt att behöva betala skatt i Laholm

LÄS MER: Oppositionen kräver en oberoende granskning