Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Centern i Halmstad får kritik av en ortsbo i Getinge.
Centern i Halmstad får kritik av en ortsbo i Getinge.

Hur mycket är Centerns löften värda i Getinge?

Ni i Centerpartiet beslutade tillsammans med Alliansen att lägga ner vårt äldreboende i Getinge. Ni var tysta då, skriver en ortsbo.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag får i min brevlåda ett politiskt informationsblad från Centern i Getinge som lovar att under kommande mandatperiod se till att det byggs ett nytt äldreboende och att återställa vårt föreningshus på orten.

De skriver bland annat att de vill utveckla orten för ortens bästa och få ett levande lokalsamhälle. Låter bra men vad gjorde ni i Centerpartiet när vårt äldreboende lades ned? Ni beslutade tillsammans med Alliansen att lägga ner vårt äldreboende. Ni var tysta då.

Många, många av oss ortsbor besökte rådhuset när ni klubbade igenom nedläggningen och inte lyssnade på oss ortsbor. Vi gav till och med förslag på kommunala tomter i Getinge för nybyggnation. Tänk så fort ni glömmer, men vi boende i Getinge glömmer inte.

Inget har hänt under de fyra åren som ni har varit med och haft makten i Halmstads kommun. Ni har samma namn på er kommunlista inför detta valet, några nya namn har tillkommit, annars är det som förra kommunlistan för Centerpartiet.

Det känns inte bra att ni ger ett löfte och så vet både ni och vi att det inte går att genomföra.

Kerstin Nilsson, ortsbo i Getinge