Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Halmstads nya nattklubb på Storgatan. Bild: Roger Larsson
Halmstads nya nattklubb på Storgatan. Bild: Roger Larsson

Hemvändarkväll med stängd kö

Vi var ett kompisgäng som såg fram emot en utekväll på juldagen på nya nattklubben Palladium i Halmstad.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Vi var ett kompisgäng som såg fram emot en utekväll på juldagen på nya nattklubben Palladium i Halmstad. På deras sociala medier stod det att de öppnade klockan 23.00. ”Kom i god tid” var budskapet i samma kanal. Därför avbröt vi en trevlig förfest, anlände klockan 22.40 och var bland de första i kön som snabbt växte sig lång längs Storgatan.

När vi hade köat i nästan en timme utan att de släppt in en enda person frågade vi personalen vad det var som pågick. Då fick vi höra att de inte skulle släppa in någon från kön förrän alla förköp och alla på gästlistan hade kommit. Suck.

Så till er som driver Palladium undrar jag varför ni skrev följande på er Instagram: ”det finns biljetter att köpa i entrén”, ”vi öppnar kl 23”, ”don’t be late”?

Inget av ovanstående överhuvudtaget tycktes gälla? Tycker ni det känns seriöst? Vi ser fram emot återkoppling från nattklubben.

halmstadbor och hemvändare

Svar direkt:

Vi är stans nyöppnade nattklubb och tyvärr blev intresset för att besöka oss större än vi kunnat drömma om på juldagen. Vilket i viss mån skapade långa och onödiga väntetider. Vi har ett begränsat antal gäster vi får ta in därav försiktigheten att släppa in gäster i den takt vi önskat.

Vi är tacksamma för den konstruktiva kritiken vi får och kommer att jobba vidare för att få en kortare väntan i entrén.

Hälsningar

Oliver Lundin, Palladium