Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Henrik Holmberg / TT
Bild: Henrik Holmberg / TT

Högre skatt ok – om den inte hamnar i politikernas plånböcker

Detta är så osmakligt och mitt förtroende för er ”politikerpampar” går förlorat!

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Så skapas och fördjupas politikerförakt …

Häromveckan kunde vi i HP läsa att Laholmspolitikernas löner skulle höjas med stora summor (i alla fall ur en kommunanställds perspektiv). Lite förvånande i dessa tider som för vanligt folk är ekonomiskt mycket tuffa … höga räntor, höga priser på mat, bränsle och boende. Och löner i förhållandet till dessa kostnader som inte hänger med. De flesta av oss behöver vända på varje krona och prioritera våra inköp...

Igår (19/1) läser vi i HP om nedskärningar i kommunal verksamhet i Laholm. 35 miljoner ska hyvlas av och det ska gå fort … Trojkan Bengtsson, Henriksson och Berndtson uppmanar cheferna i stadshuset att ”plocka fram grensågen”... Sparkraven motsvarar 70 tjänster till nästa år. Och det måste gå snabbt … för att vi inte ska hinna reagera, eller?

Detta är så osmakligt och mitt förtroende för er ”politikerpampar” går förlorat! Kan ni verkligen med gott samvete sova gott om nätterna och fylla era plånböcker på bekostnad av den kommunala verksamheten?

Ni borde skämmas! Då har man som politiker tappat kontakten med verkligheten!

Jag kan tänka mig att betala något mer i skatt, men inte om den bara fyller ut politikernas plånböcker!

Pia Johnsson