Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skribenten hoppas att Hylte kommun ska satsa på äldreomsorgen.
Skribenten hoppas att Hylte kommun ska satsa på äldreomsorgen.

Glöm inte äldreomsorgen i framtidsplanerna

Malmagården i Hyltebruk är gammalt och slitet och är snart i behov av renovering/ombyggnad.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Hylte kommun har stora planer för framtiden, det skall byggas två nya skolor och nya bostadsområden planeras. Vi är många 40-talister, som inom en inte alltför avlägsen framtid troligen kommer att behöva anlita äldreomsorgen, så hoppas att kommunen inte glömmer bort oss, när det gäller planeringen framöver.

Malmagården i Hyltebruk är gammalt och slitet och är snart i behov av renovering/ombyggnad. Jag har en nära släkting, som jag då och då besöker, och när vädret tillåter vore det trevligt att gå ut en sväng i trädgården runt boendet, men det lockar tyvärr inte. Gräset klipps sällan och slarvigt, ingen rensar ogräs, inga blomrabatter som lyser upp, en fågeldamm är trasig och står utan vatten, dåligt med sittmöbler och solskydd, någon vaktmästare ser man aldrig till.

Beror den obefintliga skötseln på brist på pengar eller är det så illa, att man tror, att våra äldre och deras anhöriga ändå inte bryr sig, de tiger still och finner sig i situationen. I så fall, är det felaktigt tänkt från kommunens sida, för är det någonstans som det behövs uppmuntran och stimulans, så är det inom äldreomsorgen, för alla inblandade, boende, personal och anhöriga.

Anhörig, som hoppas på en förbättring