Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Funderingar om en framtidsplan

Rimmade funderingar över stadens framtid.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

En konsult från Göteborg tittade på Halmstads karta, och tänkte att vid havet borde man om bostäder prata. Sossarna får vi med i tron att havsutsikt bryter segregation.

Naturen blir förstås inte kvar, men den kräver från politiker inga svar. Någon sa, kanske borde vi mer noggrant mäta... Nej här ska vi förtäta!

Låt oss göra gator och torg precis som i Göteborg! Bergman och Axelsson nickade glatt, men invånarna förstod inte ett skvatt. Gubben som vid Nissan meta, han behöver inget veta.

Här ska vi nya landmärken bygga! I en hotellobby känner folk sig trygga! Halmstadbornas nya vardagsrum? Man blir stum.

Vi skulle väl ha ett levande centrum? Varberg sin fästning besitter, och Falkenberg har Vallarna... vi har minsann byggt Hallarna! Halmstadborna är bara lite gnälliga och lata, ingen idé att med dem prata.

Dem tycker ändå vi är fel ute, som inte Picasso, Najad och Folkpark vill ha, men vi politiker vet ju vad som blir bra. Inte ens Sossarna bryr ju sig om en Folkpark, nä här ska vi rita med nya ark! Låt folkets park bli privat mark.

Vem vill ha levande kultur i blandad mix, när det finns Netflix? De som inte vill ha ett nytt hotell är visserligen flest, men kommunstyrelsen vet ju bäst.

Strunt i dialog, geologi och ekologi - detta kör vi i egen regi, trots pandemi! Inga problem med Nissans vatten, med Axelsson bakom ratten.

Inget kiv, vi måste ju ha mera näringsliv! Och vill man på debatten få ett slut, är det ju bara att trycka på "mute".

På span efter Framtidsplan