Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

SD i Hylte hävdar att omsorgspersonal är desperata över sin arbetssituation.
SD i Hylte hävdar att omsorgspersonal är desperata över sin arbetssituation.

Fortsatt valrörelseyra hos SD

För min del är det viktigt att bedriva politiskt arbete på ett sätt som leder till resultat och förbättringar av verksamheten, skriver Rolf Kenneryd (C).

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Slutreplik på Insändaren i HP 26/8 ”Hälsoschemat i Hylte blev inte bra”.

Stina Isaksson (SD) hävdar i en ny insändare att omsorgspersonal hör av sig till henne och är desperata över sin arbetssituation och frågar mot den bakgrunden om partiet skall strunta i detta. Hon upprepar också att vi förlorar medarbetare som säger upp sig och sjukskriver sig samt att vikarier inte vill komma tillbaka på grund av hög arbetsbelastning, som om detta vore av mycket stor omfattning. Så är det inte.

Stina Isaksson (SD) avslutar med två frågor: ”Varför ifrågasätter inte C situationen inom omsorgen?” och ”Ska inte ni bedriva opposition?” För min del är det viktigt att bedriva politiskt arbete på ett sätt som leder till resultat och förbättringar av verksamheten. Det kräver ett engagerat arbete i de organ som ansvarar för respektive verksamhet. Det finns alltså inget egenvärde i att bedriva opposition för oppositionens egen skull.

Om Stina Isaksson och hennes SD vore intresserade av resultat, vore det naturligt att via partiets representant agera vid nämndens sammanträden. Så har inte skett! I stället väljer Stina att i insändare och i media i övrigt sprida en bild fylld av överdrifter. Det enda syftet är att sprida ett omotiverat missnöje. Det inger sannerligen inte förtroende!

Rolf Kenneryd (C)