Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

För de pengarna får man mycket annat

Enbart för miljonärer är numera HP då prenumerationspriset är 3 750 kronor/året eller 37 500 kronor/tioårsperiod, för de pengarna får man mycket annat som är värdefullare, exempelvis en ny dyr tv med dvd kontant vart tionde år samt pengar över till god litteratur.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Hallandsposten som papperstidning blir sämre för varje år, exempelvis vi får aldrig veta när någon av lokalföreningarna har match, det fick vi tidigare, dagens lunch har färre annonsörer på grund av höga kostnader. Ingen uppföljning hur det går med Folkparken eller Norre port med bastionen, verandan utanför Bulls pub, de olagligt byggda padelhallarna, om bowlinghall i Halmstad.

HP:s Dribbler har nu blivit en rälig porslinsfigur. Finns det verkligen inget gjuteri för den vackra dribblern som funnits 1948-2018?

I dagens HP (11/2) fanns artikel med vad kommunråden har i lön, det är inte av allmänt intresse, själv struntar jag i det. Likaså vem som flyttat vart eller sålt fastigheter i Halmstads, Laholms och Hylte kommuner.

Familjesidan har blivit mycket sämre, vem vill veta när Ulla Boman i Sandviken blir 80 år, troligen ingen i tidningens spridningsområde. Men när Alf Hambe blir 90 år vill vi veta och hur han mår.

För oss som inte har tillgång till internet är HP ingenting.

Om det är regnväder får prenumeranter oftast vattenskadade tidningar då tidningsbuden inte skyddar HP tillräckligt.

Med vänliga hälsningar,

Gubben i Halmstaden

Svar direkt

För 3 750 kronor/år får du en tidning hemburen. Med cirka 300 tidningar om året innebär det att varje tidning kostar 12:50 kronor/nummer. Visst får du en tv för motsvarande peng, men om du vill titta på några program utöver de markbundna sändningarna kostar det pengar. Det blir raskt flera hundralappar i månaden.

Vi lever i en tid då allt digitaliseras, det gäller inte minst journalistiken. Efterfrågan på lokala nyheter är stor och växer, men intresset för att ta del av nyheterna i en papperstidning minskar. Om HP ska överleva som nyhetsförmedlare måste vi röra oss i samma riktning som vår publik och det är mot nyhetsförmedling i digital form.

De digitala kanalerna – nyhetssajt och e-tidning – ger oss också möjlighet att avläsa vad som blir läst av vårt material och det gör att vi bättre än förut kan leverera ett material som efterfrågas. Smaken är olika men vi vet att många läst artiklarna om politikernas löner och om fastighetsaffärer som görs.

The Bulls veranda skrev vi om den 11/2 och vi har Folkparken, Bastionen med mera under bevakning och kommer att skriva när det händer något nytt – både i tidningen och på nyhetssajten.

Viveka Hedbjörk

chefredaktör