Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Här i korsningen önskar insändaren sig en parkbänk. Bild: Privat
Här i korsningen önskar insändaren sig en parkbänk. Bild: Privat

En plats att höja trollspöet över

Jag vill framföra ett önskemål: Gör något trevligt av grönområdet i Lilla Tjärby.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Det är kanske inte rätt tid i nuvarande ekonomiska läge - men varför inte klippa till och ge Laholms kommuns fritidsförvaltning en känga. Ta emot den och bekänn – vi har inte uppfyllt alla våra medborgares behov!

I varje fall inte våra i Lilla Tjärby. Vad har erbjudits oss i försköning av vår närmiljö? Inte en krona lär ha lagts på det. Men vi är många skattebetalare även i Lilla Tjärby.

Alltså, jag vill framföra ett önskemål:

Det triangelformade grönområdet mellan Årstidsvägen, Sjövägen och Trastvägen ligger bara och väntar på att en landskapsarkitekt ska höja sitt trollspö och skapa något vackert med en springbrunn i centrum, några slingrande grusbelagda gångvägar härs och tvärs, några blomsterrabatter, etcetera.

Kanske en orimlighet, men, ta och slå på stort och börja med en välplacerad parkbänk, kanske t o m tre, en på vardera sidorna, så att de många pensionärer som bor just i Lilla Tjärby kan avbryta sin dagliga motionsrunda men en stunds vila och meditation i den av mig tänkta framtida lyxmiljön!

Nils Elofsson

Lilla Tjärby