Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Alexandros Michailidis
Bild: Alexandros Michailidis

En förskräcklig situation utnyttjas för att samla politiska poäng

"Åkesson, en "realist som gör rätt". Han vill stoppa flyende människor på sitt eget sätt.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändaren "Åkesson en realist som gör rätt!", 7/3.

Med tanke på Åkessons, hans partis, hans gelikars och hans svans handlingar och åsikter, bara några år tillbaka i tiden och i många fall även nu ... tänker jag att hans viktigaste handlingar är nog, lustigt nog uttryckt, inte att "stoppa just Olle i grinden" utan främst de med muslimska namn, de som bär slöja, de som har en "avvikande" sexuell läggning, undersökande journalister, fria kulturarbetare, de som vill byta kön, de med demokratiska principer, vänsterradikala samt, fritänkande kvinnor med rätt till abort och många andra.

Att stå i vit keps och dela ut flygblad som om han är representant för alla svenskar tycks mig som otroligt vilseledande. Populistiskt. Utnyttja en förskräcklig situation för att samla politiska poäng. Vore bättre om han delat ut flygblad mot den turkiska staten för dess nesliga handling att öppna upp sina gränser mot Grekland och "lura" så många människor som befinner sig i den värsta krigssituationen någonsin under detta krig.

Att hela tiden lyfta upp allt som inte fungerar i Sverige och "bara" koppla det till "den stora invandringen", eller till den nuvarande regeringen, i stället för att se till beslut av också tidigare regeringars politiska beslut. Det skapar en bild av ett land som skulle vara helt i förfall. Finns mycket i Sverige som är försämrat och som kan ändras på. Tyvärr är jag övertygad om att Åkessons parti inte är det rätta för den uppgiften. Slutar med ett annat gammalt citat : "Sverige är fantastiskt, eller hur?". Låt oss bevara vår demokrati.

/Kämpa........

LÄS MER: Sverige är inte fullt –men här blåser snålkallt

LÄS MER: Asylrätten måste värnas i Europa