Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ian Anderson och bandet Jethro Tull under ett framträdande 2012. I vår kommer de till Halmstad. Bild: Laurent Gillieron
Ian Anderson och bandet Jethro Tull under ett framträdande 2012. I vår kommer de till Halmstad. Bild: Laurent Gillieron

Efterlängtad konsert – men vem har råd med 800 kronor i dessa dagar!

Vi är så besvikna på detta skyhöga biljettpris! Varför skall alltid vi sjuka och fattiga bli drabbade? Vi behöver också ladda våra batterier för att orka med vardagen.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag och några väninnor såg fram emot att Jethro Tull skall ge en konsert på Teatern i maj månad! Jättetaggade allihopa! Någon av oss har rollator, någon ledvärk så vi måste sitta ner. Skall förboka biljetter, äntligen en konsert utan coronarisker, lägga undan två års fasor och gå på konsert glömma elpriset någon timma även kriget och bensinpriset!

Men priset på biljetterna är 800 kronor styck! Vem har råd med det i dessa dagar!? Den buffert jag har haft har gått till att betala extra dyra elräkningar och det svindyra bensinpriset.

Vi är så besvikna på detta skyhöga biljettpris! Varför skall alltid vi sjuka och fattiga bli drabbade? Vi behöver också ladda våra batterier för att orka med vardagen. Känns som att de som redan har pengar och samhället kan ha nytta utav, de kan gå och ladda batterierna på en konsert!

Vi har fyllt 60 år, fyra av oss olika handikapp, hjärtfel, reumatism, använder rullator, bla bla! Vi har inte råd att gå till en laddstation och ladda kroppen med ny energi genom att lyssna på våra ungdomsfavoriter!

Kan inte vi behöva en morot i vardagen också! Nej sparka på oss som redan ligger. Dom skall vara glada att dom fick extra i börsen i januari. Men vad hjälper det när elen är så dyr att vi är tvungna att sitta med värmeljus på kvällarna och klä på oss extra kläder för värmen kan vi inte höja för då spricker nästan två månaders budget.

Så nu vet ni vart vår sjukpensionshöjning går till! Vi lever inte för att leva! Vi lever för att överleva! Tack för ordet! En fattig sjukpensionär med gamla vänner som inte har råd att se en konsert med vårat favoritband, Jehtro Tull. Fy fanken så besvikna vi är. Hade sett fram emot detta! 800 kronor per biljett – orimligt för oss fattigpensionärer!

Fattig sjukpensionär som känner sig lurad o förbisedd när det gäller arrangemang i Hstd!!!