Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ebba Busch Thor borde veta att det är fult att ljuga.

Ebba Busch Thor är redo att regera med stöd av ett högerextremt parti.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Så sent som veckan före valet var Ebba Busch Thor kategorisk; ”Mitt besked står fast, vi kommer inte att förhandla med Sverigedemokraterna. Det är inte aktuellt med någon form av samarbete ens om 20 år”. Några veckor efter valet så svek en maktberusad Ebba Busch Thor det löftet.

Nu berättar Ebba Busch Thor i Omnis podd ”Regeringen framför allt”; ”Jag är beredd att ta stöd av Sverigedemokraterna, jag är beredd att sitta ner och samtala och förhandla med Sverigedemokraterna”.

Ebba Busch Thor borde veta att det är fult att ljuga. Hon har ju gått i Livets Ords grundskola och kan säkert det åttonde av Guds tio budord: Du skall inte bära falskt vittnesbörd mot din nästa.

Nu har hon farit med osanning till sina väljare. Nu är Ebba Busch Thor redo att regera med stöd av ett högerextremt parti med rötterna i nazismen som rangordnar människor efter religion eller etnisk tillhörighet. Det är inte särskilt mycket kristet över det. Förvånad? Nä!

Sune Andersson