Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det var inte bättre förr och det kommer inte att bli bättre

Inte var det bättre förr och realistiskt och högst troligt lär det inte bli bättre framöver.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Människan måste vara den värsta av alla levande varelser på moder jord. Förlåt, men nu har jag tappat all tillit på människan.

Följande är gränslöst beklämmande:

Sexualförbrytare, pedofiler, torterare, nazister, sadister, ligister, huliganer, förbrytare som blånekar trots att dom blivit tagna på bar gärning eller blivit filmade, förbrytare som vill ha hjälp av superdyra stjärn­advokater, nät-troll, mobbare, gode män och hemtjänstpersonal som stjäl från de gamla, fega kräk som väskrycker kvinnor, ”raggardjävlar”, chefslöner på 358 000 kronor per dag, skattesmitare, ”terrorist-turister”, miljöförstörare, vedeldare i villatätorter, Greta-motståndare, pyromaner, ”skogseldare”, maktmissbrukare, misshandlare, girigbukar, egoister, djurplågare, släpphänta hundbajsare och lögnhalsar.

Tänk om man kunde skicka alla dessa till månen, fast då blev det kanske inte så många kvar här på jorden!?

Vad har hänt med engelsmännen? Bland det absolut värsta som händer i världen är krig, något som alla över 15 år vet. Att gå ur en union som är så nära man kan komma en garanti för fred. Enbart detta faktum är en anledning att stanna kvar. Har dom glömt krigen? Nu eldas dom dessutom på av en Trump som tjatar om ”Amerika först”. Tänk om han hade sagt ”människan först” men då hade han aldrig blivit president.

En helt annan sak, måhända en petitess, men nu hörs det frekvent i diverse etermedia att vår stad heter ”Hamsta” – beror detta på 08-influenser?

Arga gubben