Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ingen bryr sig om att följa hastighetsbestämmelserna på Karl XI:s väg, menar skribenten. Bild: Marcus Lindblad / SVD / TT
Ingen bryr sig om att följa hastighetsbestämmelserna på Karl XI:s väg, menar skribenten. Bild: Marcus Lindblad / SVD / TT

Det råder djungelns lag på Karl XI:s väg

Måste det hända en allvarlig olycka innan någon tar tag i det växande problemet på Karl XI:s väg, undrar skribenten?

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag har ett förslag. Skrota 30-skyltarna på Karl XI:s väg i Halmstad och återvinn dem till något nyttigare. Ingen bryr sig ändå om att följa hastighetsbestämmelserna.

Det råder djungelns lag här och typ allt oljud är tillåtet, till exempel att ha bildisco med volym som kan väcka döda och för att inte tala om fenomenet att smälla med avgasrören och att släpa underredet på de sänkta bilarna så plåten skriker i asfalten. Detta pågår 24/7 och har eskalerat även sedan 1 juli 2021 då polisen fick befogenhet att utfärda böter på plats för den som spelar hög och störande musik. Måste det hända en allvarlig olycka innan någon (läs ordningsmakten) tar tag i det växande problemet?

Jag önskar att vårt hus var lika väl ljudisolerat som polishuset ett kvarter upp.

Önsketänkande?