Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Janerik Henriksson / TT
Bild: Janerik Henriksson / TT

Det funkade inte att smutskasta SD

Vi hade nog varit ett bättre invandrarland utan denna PK-elit som talar om vad man skall tycka och känna, det förlamar debatten.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Så fort det pratades om invandring fick Åkesson höra att han var främlingsfientlig, rasist och till slut även nazist. Denna retorik splittrar samhället i stället för att ena det.

Invandrare får höra att många svenskar är fientliga emot dem. Nä, såna politiker bör lämna politiken omgående. Jag själv vill ha mindre invandring och per automatik anser då PK-eliten att jag är främlingsfientlig. Vi hade nog varit ett bättre invandrarland utan denna PK-elit som talar om vad man skall tycka och känna, det förlamar debatten.

Vi har ju lite problem med skjutningar, parallellsamhällen, invandrare som har svårt att försörja sig själva, men vad har då denna "elit" för lösningar? Jag har en idé om utsatta områden, ge dom som jobbar en sänkning av hyran med 5 procent så det blir mer lockande att stanna kvar och flytta dit.

Låt mig till slut citera Winston Churchill. ”När du är ung är du röd annars har du inget hjärta, när du är gammal är du blå, annars har du ingen hjärna.” Jag har varit ung, nu är jag gammal.

Tommy Svensson