Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Hasse Holmberg / TT
Bild: Hasse Holmberg / TT

Det fungerar perfekt

Angående Per Arbins insändare, 14/1 2019, om att hyresförhandlingarna inte fungerade, vill bara tala om för dig att det fungerar perfekt, i alla fall de jag varit med och förhandlat om även då du var ansvarig för Fastighetsägarnas förening.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändare av Per Arbin 14/1.

Det är ju tydligt att du fortfarande hävdar att marknadshyror är det som skulle fungera bättre, möjligen för fastighetsägarna men inte för hyresgästerna.

Hyresförhandlingarna föregår precis som du vill att de skall ske i Halmstad, nämligen man tar hänsyn till läge, standard och förvaltningskvalitet. Du kanske har glömt att för några år sedan höjdes hyrorna med 5 procent i innerstaden och lägre i ytterområdena för att det skulle på det sättet ta hänsyn till läge så vad vill du mera skall ske för att ni inom fastighetsägarna skall bli nöjda.

De sista åren har försäkringsbolag lagt beslag på de flesta hyresfastigheter som varit till salu, det tyder på att man betraktar det som en säker investering.

Vad som skulle ändras på är i så fall skatten av hyresfastigheter.

Linnea Sundqvist