Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

På väg i trafiken. Insändarskribenten svarar på en tidigare text om infrastruktur i kommunal planering. Bild: Martina Holmberg / TT
På väg i trafiken. Insändarskribenten svarar på en tidigare text om infrastruktur i kommunal planering. Bild: Martina Holmberg / TT

Den rätta vägen framåt om trafiken

Glädjande att man nu verkar komma till insikt om att trafiken inte kommer att minska i framtiden och att detta faktum måste tas i beaktande i alla planer som gäller Halmstads utveckling.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändaren ”Vi skall kunna bo i hela kommunen”, 2/12.

Det var en trevlig läsning när jag läste HP och såg att C nu verkar ansluta sig till den linje som Sverigedemokraterna Halmstad länge har förespråkat.

Det var glädjande att vi inte har talat för döva öron och att man nu verkar komma till insikt om att trafiken inte kommer att minska i framtiden och att detta faktum måste tas i beaktande i alla planer som gäller Halmstads utveckling.

En vilja till att följa den förändringen i prioriteringsordningen gång, cykel, kollektivtrafik och bil som i dag gäller till kollektivtrafik, cykel, gång och bil, är en förändring som Sverigedemokraterna lyft i snart fyra år är den rätta vägen framåt. Cykel- och gångbanor är dock fortsatt viktiga och behöver utvecklas ytterligare men måste göra så med trafikmätningar som grund.

Ser vi nu ljuset i tunneln?

Johan Josefsson, Sverigedemokraterna Halmstad