Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Den finaste platsen i stan – här finns rymd, luft och utsikt

Detta kommer att bli Halmstads trevligaste mötesplats och något att visa upp för våra turister.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Den finaste platsen i stan är Österskans! Inte skall den bebyggas av ett monsterhotell. Här finns rymd, luft, utsikt ner över Nissan.

Varför inte rusta upp bussterminalen som ligger där i träda. Gör den till en trivsam restaurang. Glasa upp den mot Nissan, en restaurang som som fungerar som fisk- och skaldjurskrog på sommarhalvåret med uteservering.

Anlägg ett snyggt springvatten med en staty framför. Snygga upp planen med trevliga plattor och blomsterrabatter, placera ut bänkar lite här och var. Plantera några svenska träd som blodbok och ek som skugga.

Bygg till en dansbana till terminalen som går att öppna upp till utedans på sommarhalvåret. Det behöver Halmstad, blir populärt. Bygg en utomhusscen för konserter och spektakel. Där vi kan sitta och avnjuta musik av lokala orkestrar och artister.

Öppna kiosken och flytta turistcentrumet dit. Detta kommer att bli Halmstads trevligaste mötesplats och något att visa upp för våra turister. Inga stora kostnader men trevligt, inga förstörda vyer längs Nissan! Jag ställer gärna upp med planeringen och idéer, förslag gratis.

Leif Ivarsson