Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Då är det bäddat för ett fiasko

Jag var med då Andersbergs centrum byggdes. Vi affärsmän sa: Det blir inte bra. HFAB lyssnade inte. Det blev inte bra. Ett bushål. Fick byggas om. Vallås Centrum. Vi sa: det blir inte bra. Blev ett fiasko. Många rörelser funkade inte. Fick byggas om.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag bor nu i Söndrums centrum. Trivs! Förstör inte detta naturligt fungerande centrum. Förtäta, bara ordet låter hemskt och det blir hemskt. Vem vill bo så?

Trångt, inget ljus, fria ytor, allt inpå. Stänga av naturliga vägar, plocka bort parkeringsplatser, ett torg. Vem skall använda det? Finns inget behov. En yta som ingen kommer att använda. Parkeringsplatser behövs till rörelserna. Bygg trevliga femvåningshus på fria ytor som det finns gott om här ute med luft och grönt emellan kåkarna.

Lyssna på folkviljan det är dom som skall bo och vistas här och dom har alltid rätt. Bygg trevligt för det skall stå här i minst 100 år och mer. Det skall vara trevligt att bo, inte bara förvara folk. Då är det bäddat för fiasko.

Leif Ivarsson

LÄS MER: Att förstöra ett torg

LÄS MER: Nya lägenheter överklagas av flera boende i Söndrum

LÄS MER: Ja till nytt torg och 55 lägenheter i Söndrum