Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rasmus Paludans manifestationer tas upp i insändaren. Bild: Johan Nilsson/TT
Rasmus Paludans manifestationer tas upp i insändaren. Bild: Johan Nilsson/TT

Blir det inga motdemonstrationer tappar han nog lusten

Att låta Paludan elda fritt i väl valda områden där han räknar med att det blir kravaller är inte ok.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag är för demokrati och rätt att uttrycka sina åsikter fast det inte är politiskt korrekt och kan ibland utlösa missnöje.

Hur demokratisk, färg- och könsblind jag än är så begriper jag inte att Paludan får fortsätta med sin aktivitet. Jag själv bryr mig inte om man bränner flaggor, kors, bibeln, koranen eller ett unikt exemplar av telefonkatalogen.

Man att låta Paludan elda fritt i väl valda områden där han räknar med att det blir kravaller är inte ok. Märk väl, det är inte ok med kravaller eller att kasta sten på polis, i våra västerländska ögon så är det ett brott. Detta vet Paludan och han riktar sig till områden där, tyvärr, man svarar på provokationen och det blir ett upplopp. Paludan vill skapa kaos men även ledarna för de som känner sig kränkta går inte utan skuld. Genom sitt agerade så är de inga offer utan i stället ansvariga för upplopp.

Gör som man bör, låt Paludan bränna böcker och sig själv, ge honom ingen publicitet, gå därifrån så står han där ensam och då är det inte lika roligt för honom. Blir det inga motdemonstrationer eller kravaller då tappar han nog lusten och börjar jaga cyklister på trottoarer igen.

Spelwilly