Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Halmstads framtid skall vi skapa tillsammans med alla invånare i Halmstad, skriver representanter för Halmstads Lokala Parti. Bild: Jari Välitalo
Halmstads framtid skall vi skapa tillsammans med alla invånare i Halmstad, skriver representanter för Halmstads Lokala Parti. Bild: Jari Välitalo

Att lyssna på dem vill vi göra alla dagar i veckan

Vi i Halmstads Lokala Parti vill leva upp till en vision där politiken lyssnar, för dialog och samverkar med invånarna

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändaren ”Förnyelse innebär att ta tillvara seniorernas kraft”, 9/5.

Halmstad Lokala Parti håller med. Man skall lyssna på äldre generationers goda åsikter och kloka idéer. Det vill vi göra innan valet, efter valet och det vill vi göra alla dagar i veckan. Det är naturligt för oss. För Halmstads framtid skall vi skapa tillsammans med alla invånare i Halmstad.

Vi förstår att ni – som företrädare och medlemmar i Moderaterna – är "ledsna" över allt som hänt och skrivits om ert parti. Det är starkt att uttrycka, men sannolikt också lite frustrerande att behöva säga.

Men hur skall Moderaterna (i Halmstad) kunna stå för ”förändring” (på riktigt) när man med all tydlighet – under hela sin mandatperiod, i processen kring översiktsplanen och nu under sin senaste nomineringsprocess – stått för tondövhet och då inte bara mot äldre generationer. Det är inte trovärdigt.

Man har inte lyssnat, inte fört en dialog, utan bara meddelar besluten, som inte är förankrade varken i partiet, medlemmar eller bland invånarna. Konstruktiv kritik har mötts med politisk prestige och tystnad. Då räcker det inte med att ställa ut på "en mässa" och göra ”ett och annat studiebesök”.

Vi i Halmstads Lokala Parti vill leva upp till en vision där politiken lyssnar, för dialog och samverkar med invånarna och tillsammans tar fram de bästa åtgärderna för Halmstad.

Vi är inte tondöva.

Även vi är på seniormässan, Halmstad Arena, den 17 till 18 maj.

Tillsammans för ett bättre Halmstad.

Halmstads Lokala Parti

Leif Liljebrunn, Fabio Ishaq, Niclas Jansson, John Skovbo, Josefin Green, Robert Lindell, Johan Josefsson