Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Åtalade Hyltebon är en miljökämpe!

Det finns en man – den nu inför rätta ställde så kallade 67-åringen – som verkligen borde höjas till skyarna av alla boende i Hyltebruk.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Han håller samhället rent från minsta fimp till största kartong, han är en verklig miljökämpe! Jag kan lova att Hyltebruk är det renaste samhället i Sverige!

Han är född i samhället, har gått i skolan där, utbildat sig, gift sig och fått barn men livet tog en annan vändning som det kan göra ibland.

Han lever mitt ibland alla i Hyltebruk och gör ingen illa och nu har han också skapat en egen äppellund – ”Paradisets trädgård” – som han vill glädja alla med, ja till och med erbjuda alla att plocka.

Detta kunde bli en turist- attraktion för Hyltebruk (i stället för alla fallfärdiga byggnader i samhället). Men då väljer kommunen att ställa honom inför rätta och nu riskerar han en månads fängelse!

Om jag vore Hyltebo skulle jag starta en demonstration framför kommunhuset och ifrågasätta deras kompetens, humanism och förståelse för alla människors lika värde!

Och det gäller även er som inte hittills gjort något för att hjälpa honom. Fy skäms på er allihop!

Petersson på nr 5