Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Sverige ska röra sig framåt

Moderaterna är definitivt kvalificerade att ta hand om Sveriges problem, skriver Emanuel Berenett (M).

Det här är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i debattartikeln.

Hej alla ni som tänker rösta på Sverigedemokraterna framför Moderaterna! Först och främst så vill jag säga att jag förstår er, jag har till och från varit övertygad om att SD är det partiet som förtjänar mitt och svenska folkets stöd. SD var ju det parti som tog upp invandringen när alla andra partier blundade och nu näst intill kopierar SD:s invandringspolitik.

Man vill fortsatt visa att man är trött på att partier ignorerat invandringsfrågan och klassat de som tog upp den som rasister. Man är arg efter DÖ och såg den som en odemokratisk kupp av etablissemanget mot folket. Man är så trött på politiker, som vänder kappan efter vinden och kastar skit på varandra som barn i en sandlåda, att man tänker "Åt helvete med allt. Röstar jag på SD så förstår folk att jag är missnöjd".

Jag förstår det, jag förstår er. Känner ni att visa missnöje är det er röst är värd, så varsågoda, lägg er röst på SD. Tyvärr kommer det ej att stärka vårt älskade Sverige, utan istället hålla oss kvar i ett politiskt dödläge så länge SD har så mycket makt som de har i dag.

Jag håller med SD i flera av deras förslag och tackar seriöst partiet för att de drivit politiker att öppna sina ögon för Sveriges problem som vi nu kan fokusera på att lösa. Dock så är SD ett falskt konservativt parti utan en förståelse för sin egen ideologi. Ni behöver även förstå att en röst på SD kan innebära fyra år till av Stefan Löfven.

Tänk på det så här: bara för att någon var den första som upptäckte att det brann så är inte denna person alltid kvalificerad att släcka elden.

Moderaterna är definitivt kvalificerade att ta hand om Sveriges problem och släcka elden, samma förslag som satte fler individer i arbete, stärkte våra offentliga finanser, ökade valfriheten medan samtidigt skatten sänktes. Kan nu ta an sig nästa utmaning.

Jag välkomnar dock självklart ett samarbete angående förslag där vi tycker lika. Sverige ska röra sig framåt, det är löjligt och odemokratiskt att ej samtala med partier om frågor där vi förespråkar samma politik.

Har ni ett hopp om framtiden, tror ni på individens frihet, verkliga västerländska värderingar, hårda tag mot gängkriminaliteten, sänkta skatter, starkare militär, fler poliser, säkrare områden, starkare offentliga finanser, sänkta bidrag, hårdare straff och förespråkare som har ideologisk grund och en faktisk framtidsbild för vårt land. Rösta M! Tack vänner. För Sverige!

Välj M och framtid, framför SD och missnöje!

Emanuel Berenett (M)