Modos Daniel Sylwander jublar tillsammans med sina lagkamrater efter sitt 1–0-mål.

Modo straffade Oskarshamn

|

Modo tappade 2–0 till 2–2 mot Oskarshamn i hockeyallsvenskan, men lyckades ändå vinna med 3–2 efter straffar.

Henrik Björklund blev segerskytt med sitt andra mål för matchen i straffläggningen där hemmamålvakten Linus Lundin höll rent.

Modo gjorde två mål på drygt två minuter i den andra perioden, Daniel Sylwander och Björklund, men Filip Sveningsson reducerade i mittperioden och Alex Hutchings kvitterade halvvägs in i tredje perioden.

För Oskarshamn innebar det andra raka förlusten, men poängen gjorde att laget gick upp i serieledning på bättre målskillnad än AIK som har en match mindre spelad.

Modo ligger sjua, tolv poäng efter toppduon.