Tysklands förbundskapten Joachim Löw kramar om Toni Kroos efter det avgörande målet.

Löw: "Laget höll sig kallt"

|

Tysklands förbundskapten anser att hans spelare belönades för att de inte gav upp under de kritiska sista minuterna av matchen mot Sverige.

- Vi förlorade aldrig hoppet. Vi hade viss tur när det blev mål på tilläggstid, men det var ett resultat av att vi trodde på oss själva, säger Joachim Löw.

I 95:e minuten fixade Toni Kroos segern med ett frisparksmål, och fastställde slutresultatet 2–1.

- Trots motgången höll sig laget kallt och kunde vända matchen, säger Löw.

Tyskland var piskat att vinna för att hålla sig kvar i kampen om att nå åttondelsfinal. Det tyska laget har inte åkt ut i gruppspelet i VM sedan 1938.