Kane målbäst i Tottenham

|

Harry Kane är bäst i Tottenhams Premier League-historia.

När det gäller antal gjorda mål, alltså.

I 4–0-segern mot Everton satte han nummer 97 och 98 – och klev förbi Teddy Sheringham (97).

Innan 24-åringen skrev in sig i klubbens historia var det Son Heung-Min som inledde målskyttet. Och med nio minuter kvar att spela satte Christian Eriksen Tottenhams sista boll bakom målvakten Jordan Pickford.

Chelsea tappade två poäng när Londonlaget inte fick hål på Leicester hemma på Stamford Bridge, 0–0.

Det spelade ingen roll att bortalaget fick Ben Chilwell utvisad i den 68:e minuten. Leicester skapade väl så många chanser som hemmalaget och kunde mycket väl ha fått med sig tre poäng hem från huvudstaden.

West Ham körde över Huddersfield på bortaplan, 4–1. Manuel Lanzini gjorde två av målen, inom loppet av fem minuter.

Mötet mellan Watford och Southampton bjöd på fyra mål, jämnt fördelade mellan lagen. Gästerna ledde med 2–0 men Andre Gray reducerade och i den 90:e minuten satte Abdoulaye Doucouré, med hjälp av handen, kvitteringen.