Nytt kontrakt. HBK-talangen Gabriel Gudmundsson förlängde under torsdagen sitt konrakt med laget över 2019. 
Nytt kontrakt. HBK-talangen Gabriel Gudmundsson förlängde under torsdagen sitt konrakt med laget över 2019. 

HBK-talang skriver nytt kontrakt

Gabriel Gudmundsson skriver nytt kontrakt med Halmstads BK. Mittfältstalangen kritade under torsdagen på ett nytt kontrakt över 2019 med föreningen.

ANNONS
|

– Jag tycker att det är roligt och skönt att få det klart, så att jag kan fortsätta att koncentrera mig fullt ut på resten av säsongen, säger den 18-årige yttermittfältaren.

Gabriel Gudmundsson gör i år sin andra säsong med Halmstads BK:s A-lag. Han hoppade till en början mest in från avbytarbänken, men har efter hand fått mer förtroende. I helgen tackade han för det i tredje starten i år genom att måla mot Djurgården på Tele2 Arena.

Nu vill han göra fler mål och spela fler matcher för HBK. Han förlängde under torsdagen sitt kontrakt med ytterligare ett år över2019.

ANNONS

– Jag trivs jättebra här med Igor (Krulj) och mina klubbkamrater, så det var ingen tvekan. Jag hoppas på att få spela ännu mer framöver, säger han och fortsätter:

– Jag funderade inte på något annat. Jag trivs väldigt bra här och har dessutom lite kvar i skolan. Det måste jag också prioritera.

Gudmundsson tror ocksåhan kan fortsätta att utvecklas i bollklubben.

– Jag tycker att möjligheterna är goda. Jag siktar på att utvecklas mer för att hjälpa laget. Jag känner även ett stort förtroende från Igor, som pushar på mig, säger han.

ANNONS