Här ska Arsenal spela nästa match i FA-cupen

Det kommer bli kontrasternas match när Premier League-fyran gästar Gander Green Lane ground för att möta Sutton United från den engelska sjättedivisionen.

ANNONS
|

Det är själva charmen med FA-cupen, att i Premier League-lagen drabbar sammani världens äldsta fotbollstävling med lag från de lägra divisionerna.

Men frågan är om kontrasterna någonsin varit så stora som de kommer bli när Arsenal tar sig an sitt nästa motstånd i tävlingens femte omgång.

Den 20 februarigästar man nämligenGander Green Lane ground. Aldrig hört talas om den "arenan"? Inte så märkligt då den tillhör Sutton United som till vardags spelar i den engelska sjätte-divisionen.

För Arsene Wengers Arsenal, som i skrivande stund är fyra i Premier League,är det en helt ny värld man kliver in i, långt från den glamour man är vana vid. Framför allt blir kontrasterna stora då man, mindre än en vecka innan mötet med Sutton, gästatBayern München i Champions-league åttondelsfinal på Allianz Arena.

ANNONS

Men någon som däremot ser fram emot mötet är Sutton Uniteds försvarareSimon Downer.

– Jag håller faktiskt på Arsenal och har aldrig någonsin spelat mot dem, men jag har alltid velat det, säger han till The Sun.

– Jag är 35 år nu och närmar mig slutet av min karriär och trodde aldrig jag skulle få denna chansen, det är en dröm som blir verklighet.

Någon dröm är det nog däremot inte för Arsenal som får nöja sig med ett, minst sagt, spartanskt omklädningsrum.

Se det oglamourösa omklädningsrummet ibildspelet ovan.

ANNONS