<strong id="strong-c672f24a56b496e69d41f120c876c76c">Matchvinnare.</strong> Jasmin Barucic gjorde två mål för Snöstorp Nyhem i segermatchen mot Lerkil.
Matchvinnare. Jasmin Barucic gjorde två mål för Snöstorp Nyhem i segermatchen mot Lerkil.

Barucic tvåmålsskytt när Snöstorp Nyhem vann

En intensiv match med ett hemmalag som visade attityd i rätt ögonblick för att nå tre viktiga poäng.

Div 3 sydvästra Götaland

Snöstorp Nyhem 3

Lerkil 1

– Vi har varit för tama i straffområdena men det var bättre i den här matchen, konstaterar Peter Lindau, tränare i Snöstorp Nyhem.

Hemmalaget fick en rivstart med mål i den andra minuten. Jasmin Barucic nickade in 1–0 efter ett fint inlägg från Radwan Shaker.

Lerkil öppnade med en ettrig press och kvitteringen kom logiskt men hemmalaget lyckades komma ur svångremmen.

– Jag tycker anfallsspelet var bra med fina kombinationer.

2–1 målet kom efter en stor uppoffring i straffområdet från Nasri Aburdeinis sida. Under den andra halvleken avgjorde Jasmin Barucic med sitt andra mål.

– Tempot sjönk en del men vi får jobba för segern mot ett bra lag.

Trots segern var han bekymrad över Radwan Shakers skada som krävde färd till sjukhuset och en ny utvisning blir störningsmoment till kommande laguttagning.