Stjärnorna stöttar offren efter Londonbranden

ANNONS
|

Mitt under brandinfernot i Greenfall Tower, Londin, slöt sig Londonborna upp för att hjälpa de som drabbades. Bland dessa sträckte en uppsjö av kändisar ut sina händer för att hjälpa till.

En av dem var stjärnkocken Jamie Oliver, som välkomnade de drabbade familjerna till sin restaurang i närheten, där de togs hand om av personalen och erbjöds gratis mat.

Kramade om offren

Även popartisten Adele syntes på en nattvaka i närheten av höghuset mindre än ett dygn efter att branden slagit ut, skriver Daily Mail. Flera tog till sociala medier för att lägga upp bilder på musikern där hon tröstade och kramade om de som drabbats.

ANNONS

Adele växte upp i stadsdelen Tottenham, bara 14 kilometer från North Kensington där branden utbröt.

LÄS MER: Många fast i brandinferno i London

En tredje som visade sitt stöd var 26-åriga artisten Rita Ora som var på plats vid en hjälpstation i närheten av Greenfell Tower och bland annat hjälpte till att sortera kläder och mat.

På sitt Instagram-konto uppmanarhon fler att komma och hjälpa till, och skriver:

"Detta är mitt område, jag kan inte förstå att det här händer. Mina böner går till alla involverade. Mitt hjärta slår så snabbt. Jag brukade leka i det kvarteret och vill göra allt jag kan för att hjälpa till."

ANNONS