Bygger nätverk. Evelina Samuelsson och Magnus Wernersson leder projektet Broa över.
Bygger nätverk. Evelina Samuelsson och Magnus Wernersson leder projektet Broa över.

Företagare bjuds in till Broa över

Efter en lyckad omgång i våras laddar arrangörerna bakom projektet Broa över för en ny omgång. 59 av Hyltes mest företagsamma personer är inbjudna.

ANNONS
|

Deltagarna i Broa över är inbjudna eftersom de anses vara nyckelpersoner i Hyltes näringsliv. På inbjudningslistan till den andra omgången, som startar i januari nästa år, står 59 namn. Bland andra kommunchefen Per Borg, Malin Ekwall på Tiraholms fisk, årets kulturpristagare Nathalie Ruiz, Judith Etzold i Unnaryds hembygdsförening, Kenneth Erlandsson på Lotus Rekond och arrangören bakom Elviskvällarna, Johan Bergström.

–Det händer mycket positivt i Hylte i dag och det är viktigt att hålla liv i den utvecklingen. Vi vill fortsätta stimulera positiva attityder och lyfta engagerade nyckelpersoner i vår kommun, berättar näringslivsutvecklare Evelina Samuelsson.

Hylte kommun och Företagarna i Hylte är arrangörer, men konceptet Broa över har tagits fram av Falkenbergsföretagaren och projektledaren Magnus Wernersson.

ANNONS

–  Målsättningen är att deltagarna ska utvecklas men också lära känna nya nätverk som ytterligare kan lyfta Hylte och skapa ännu mer framtidstro. Broa över skapar nya nätverk, vilket är bra för en kommun som har ambitionen att utvecklas.

Deltagarna ska träffas vid åtta tillfällen med en kickoff på Charlottenlund i Långaryd den 17 januari. Satsningen finansieras delvis med EU-bidrag.

ANNONS