Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

OLYCKA+E22
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Två till sjukhus efter krock på avfart från E6

En trafikolycka inträffade under lördagseftermiddagen på E6:ans norra avfart till Halmstad. En bil körde in i en annan bakifrån och två personer fick föras till sjukhus med nacksmärtor.

Det var vid tjugo över två på lördagseftermiddagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till E6:ans norra avfart till Halmstad där två personbilar hade kolliderat.

Enligt uppgift till räddningstjänsten ska tre tre personer vara inblandade i olyckan. En person ska ha suttit kvar i sin bil när räddningstjänsten och ambulansen kom till platsen. Personen var dock inte fastklämd men fick hjälp av räddningstjänsten att ta sig ut och fick föras till sjukhus.

– Där var två personer i en bil som blev påkörda bakifrån där föraren hade väldigt ont i nacke och rygg. Personen satt inte fastklämd men när det gäller nackskador vill man vara extra försiktigt och därför klippte vi upp bilen för att på så sätt enklare kunna ta ut personen, säger Stefan Rane, som var räddningsledare på olycksplatsen.

Även passageraren i bilen klagade på nacksmärtor och avfördes till sjukhus. Föraren i den andra bilen klarade sig fysiskt men var chockad efter händelsen säger Stefan Rane.

Vid 15.20 meddelade trafikverket att det åter råder full framkomlighet på vägen och polisen meddelar att båda bilarna kommer att bärgas från platsen.

MEST LÄST