Sommarjobbet – få betalt för att äta pizza

Glöm bort att rensa i rabatter eller sälja glass i någon kiosk. I sommar kan du få betalt för att äta pizza.

ANNONS
|

Det är matleveranstjänsten Onlinepizza som står bakom det smått osannolika jobberbjudandet. De efterlyser folk som kan recensera lokala restaurangers utbud mot betalning.

– Då vi ser en ständig ökning i antal anslutna restauranger vill vi undersöka vad maten går för och samtidigt få gästernas utlåtande på ett roligt och annorlunda sätt. Nytt för i år är att testarna även kommer få vara med och skapa content till vår hemsida i form av en bloggpost, säger Philip Eide, marknadschef för Onlinepizza, i ett pressmeddelande.

En Halmstadbo kommer få möjligheten att testa de olika restaurangernas mat. Den enda motprestationen som krävs är att man betygsätter maten på Instagram. Lönen består dels av maten som man äter, men man får även 500 kronor per recension.

ANNONS

Enligt annonsen söker man personer som är mellan 16 och 100 år och har en passion för mat, och då särskilt hämtmat. Man ska även gilla att göra saker på ett annorlunda sätt och vara van vid att orientera sig i sociala medier.

Utöver Halmstad kommer tjänsten även finnas i Sundsvall, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Växjö och Karlstad.

För att ansöka om tjänsten ska man göra en testrecension på Instagram och Onlinepizza skriver att det mest dynamiska inlägget i respektive stad blir vinnare av uppdraget.

ANNONS