Läcka på Hallarna

Under torsdagen larmades räddningstjänsten om en vattenläcka inne i köpcentret Hallarna. Två butiker fick stänga på grund av läckan.

ANNONS
|

Larmet kom vid 14.10-tiden på torsdagen. Enligt SOS Alarm ska det röra sig om en vattenläcka i en butik i köpcentret Hallarna i Halmstad.

– Läckan är stoppad men vi är på plats för att få bort vattnet, sade Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten, vid 15-tiden.

Enligt räddningstjänsten ska det röra sig om en yta på 200 kvadratmeter och ett par centimeter vatten. Det är oklart om vattnet spridit sig ytterligare.

– Det är ganska blött i butikerna nu. Men vi har personal på plats som samarbetar med butikspersonalen och fastighetsskötarna, sade Peter Karlborg.

De är butikerna Panduro och Tele2 som påverkats av läckan och fått stänga under räddningsarbetet. Vid 16-tiden meddelade räddningstjänsten att man har avslutat sin insats och att ett saneringsföretag tagit vid.

ANNONS

Det är i nuläget oklart vad som orsakade läckan.

– Vi håller på för fullt att undersöka vad som ligger bakom vattenläckan, men i nuläget kan jag inte säga mer, säger Niklas Santesson, centrumchef på Hallarna.

ANNONS