Kommer du ihåg förra TSR?

Parad, Timbuktu och Ika Nord på scen, fyrverkeri och massivt folkvimmel – minns du förra gången Tall Ships Races var i Halmstad?

ANNONS
|

Torsdagen den 4 augusti 2011 gled de första segelfartygen in i Halmstads hamn och fyra dagar senare, måndagen den 8 augusti, seglade de iväg igen – men under tiden de låg vid kaj var det full fart i Halmstad.

Under helgen som Tall Ships Races var på besök förra gången anordnades mängder med uppträdanden och aktiviteter. Hundratals utklädda ungdomar tågade igenom staden i vad man kallar för Crew Parade, det var skateboarduppvisning och under kvällarna dånade musiken från de flertal scener som var uppbyggda i området. Bland annat Timbuktu, Erik Amarillo och Ika Nord uppträdde, samt gänget som var ute på turné med Rix FM festival.

ANNONS

Kommunstyrelsens ordförande Carl Fredrik Graf (M) var oerhört nöjd med segelfesten och kallade det för ett ”succé-arrangemang”.

Om Halmstad kan leva upp till samma succé-nivå även den här gången får vi veta när Tall Ships Races-helgen summeras i nästa vecka – men innan dess kan det väl vara på sin plats att minnas tillbaka en stund?

Klicka dig igenom bildspelet ovan för att se flera bilder från höjdpunkterna och vimlet från TSR 2011.

ANNONS