Två olyckor vid Heberg på E6:an

En personbil kraschade in i mittenräcket och skapade totalstopp på E6:an. En stund senare ska flera lastbilar varit inblandade i en krock vid samma ställe.

ANNONS
|

Det var strax före klockan 14 som en personbil, av okänd anledning, kraschade in i mittenräcket på E6 i höjd med Heberg utanför Falkenberg. Bilen kom över mittområdet vilket gjorde att båda körfälten påverkades. Räddningstjänsten rapporterade att det var totalstopp vid platsen.

En timme senare gick Trafikverket ut med att det åter var full framkomlighet vid olycksplatsen. Det är oklart hur det gick mer personen i bilen.

En stund senare körde en lastbil in i mittenräcket vid samma område, uppger Polisen. I samband med detta körde ytterligare tre lastbilar in i varandra. De tre lastbilarna kunde dock köra därifrån, endast lastbilen i mittenräcket fick bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om personskador.

ANNONS

Tidigare under torsdagen inträffade en annan olycka på E6, i höjd med avfarten mot Kvibille, där två bilar var inblandade. Även då fick vägen stängas av.

ANNONS