Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Fin katt. Gullig, tokig eller bara fin – alla katter har chans att bli årets lussekatt. Bild: Henrik Montgomery/TT/arkiv
Fin katt. Gullig, tokig eller bara fin – alla katter har chans att bli årets lussekatt. Bild: Henrik Montgomery/TT/arkiv

Tävla med din sötnos om årets lussekatt!

Har du den finaste och dråpligaste katten av alla katter? Ta i så fall en bild av den och delta i tävlingen om årets lussekatt!

Det går  inte längre att skicka in anmälningar till årets tävlng. HP återkommer med tio finalister som läsarna kan rösta på.

Självklart har varenda kattägare världens finaste och dråpligaste katt. Det skvallrar det stora intresset för Hallandspostens tävling om som har pågått i flera år. Mängder med bilder har genom åren mejlats in med katter av alla raser fotograferade i alla tänkbara miljöer och situationer. 

Nu ser vi fram emot en ny omgång med massor av härliga bilder. Var beredd med kameran och se till att få den mest roliga, häpnadsväckande, rofyllda eller säregna bild på just din katt. Den är ändå bäst av alla katter!

Katter poserar inte framför kameran, de bara är. Ta exempelvis ladugårdskatten Siri som vann 2015. Hennes knep var enkelt. Hon var sig själv, klättrade i ett träd hemma på gården hos Mathilda Alverhall och Pontus Eriksson i Killhult och var så charmig att läsarna röstade fram henne som segrare. 

En HP-jury väljer välja ut tio finalister bland bidragen. De tio publiceras på hallandsposten.se och i papperstidningen och läsarna röstar fram segraren.

Vinnaren presenteras den 13 december och belönas med presentkort och en förstoring av tävlingsbilden.

Fakta: Så tävlar du 

Mejla en bild på din katt till [email protected]. Ange vad katten heter och var den har sin bostadsadress. Ange husses/mattes namn och telefonnummer samt namnet på den som har tagit bilden. Sista anmälningsdag är 15 november.

MEST LÄST