Ny version av HP:s app

Vill du ha stenkoll på de senaste nyheterna från HP:s spridningsområde? Se då till att skaffa den senaste versionen av appen.

ANNONS
|

I juni 2015 släppte Hallandsposten sin app till smarta mobiltelefoner, med syftet att göra det lättare att ta del av materialet. Med appen får man snabbt och enkelt upp HP:s hemsida – med de senaste nyheterna från Halmstad, Laholm och Hylte – utan att behöva gå omvägen via webbläsaren.

– Det senast året har vi sett en stadig ökning av mobiltrafiken. Fler och fler följer oss på daglig bas. Vi har omkring 70 000 unika besökare i veckan och den siffran ökar hela tiden, säger Hallandspostens chefredaktör Viveka Hedbjörk.

I dagarna gjordes en uppdatering av appen, bland annat för att förbättra funktionen för push-notiser. För att kunna ta del av förbättringarna måste man se till att man har den senaste versionen. Detta görs enklast genom att gå in i App Store eller Google Play och därefter söka efter tillgängliga uppdateringar.

ANNONS

Och har du inte redan appen på din telefon är det hög tid. Appen är kostnadsfri och förser dig dagligen med nyheter från spridningsområdet.

– HP-appen är det oslagbara sättet att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Halmstads, Laholms och Hylte kommuner. Ställer man dessutom in appen så att man får push-notiser så behöver man aldrig vara orolig för att missa stora nyheter, säger Viveka Hedbjörk.

ANNONS