Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Förare smet efter trafikolycka

Strax innan klockan fem på måndagskvällen körde en man i en personbil av vägen och in i en elstolpe. Föraren lämnade sedan platsen till fots.

ANNONS
|

Singelolyckan inträffade på Onsalavägen i Kungsbacka och utöver en trasig elstolpe körde den misstänkta mannen även rakt igenom en busskur. Inga personer kom till skada i samband med olyckan men föraren smet från platsen och söks av polis.

– Oftast så om man har något att dölja då sticker man väl därifrån. Enligt vittnesuppgifter så finns det misstankar om att den här mannen var påverkad av något men vi har inte hittat honom ännu, säger polisens presstalesman Tommy Nyman vid 18-tiden.

Enligt vittnesuppgifter från platsen är den misstänkte föraren en man i 40-års åldern och en anmälan om misstanke för smitning från trafikolycksplats har upprättats. Det är även oklart om bilen som mannen körde är stulen eller inte.

ANNONS

Vid 18.30 meddelade polisen på sin hemsida att mannen hade hittats och han misstänks även för rattfylleri. Därför fick han följa med på förhör och provtagning.

ANNONS