Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Något borde väl ändå kunna göras åt trafiken!

  Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. 

  Replik

  Apropå insändaren ”Hårt tryck på Karlsrovägen”, 7/8.

  Trafik. Jag kan verkligen bekräfta den förfärliga trafiksituation som råder på Karlsrovägen, och signaturen ”Trafikants” teori bakom orsaken till den stämmer säkert till stor del.

  Vi bor på nämnda väg och ser dagligen hur trafiken formligen forsar fram i strid ström. Om någon kör 40 km/tim som man ska, reagerar man, så sällsynt är det.

  Och varför finns inte ett enda övergångsställe mellan korsningen kyrkogårdsförvaltningen och pizzeria Milano? Själv står jag ofta och vill gå över men ingen stannar någonsin förrän jag med skälvande hjärta helt enkelt kliver ut i gatan, och detta gäller även vid övergångsställena! Just i backen upp från Wrangelsleden gillar många bilister att gasa på ända upp till tidigare nämnda korsning, och tvärtom. Jag oroar mig verkligen för alla de barn som dagligen färdas längs med Karlsrovägen. Något borde väl ändå kunna göras åt trafiken! Fartkamera? Trafikljus!

  Jag vill uppmana alla kloka bilförare att köra i 40 längs denna väg och inte en km över, så kanske alla otåliga lagbrytare väljer en annan rutt till flygstaden!

  Cecilia