Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Två unga män gjorde under natten mot fredagen inbrott i bageriet i Vallberga. De slog sönder en dörr med basebollträ och roffade åt sig snus för en okänd summa pengar. Arkivbild: TT

Inbrottstjuvar med rosa handskar stal snus

Två unga män gjorde under natten mot fredagen inbrott i bageriet i Vallberga. De slog sönder en dörr med basebollträ och roffade åt sig snus för en okänd summa pengar.

Klockan slog 01.48 när larmet på bageriet i Vallberga drog igång under natten mot fredagen. Butikens övervakningskamera har varit en god källa för polisen som nu letar efter två normalbyggda ynglingar som kan ha gjort inbrottet.

De två misstänks vara i 16-årsåldern och hade ett blått basebollträ för att slå sönder fönstret i dörren. Själva var de klädda i luvtröjor och kepsar. En var klädd i en tröja med stort tryck från märket ”Boss” på bröstet, denna hade även en röd keps på huvudet. Den andra hade blå keps med ett blå/gult-emblem från landslaget i fotboll på, han hade tre ränder längs armarna likt en Adidas-tröja. En av dem hade rosa handskar på sig vi inbrottet.

Polisen hoppas att detaljerna om ynglingarnas klädsel gör att de går att hitta. Efter inbrottet upptäcktes att det saknades snus i butiken, till ett okänt antal och värde.