Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Prisade campingföretagare. Ewa och Magnus Bylander på Gullbrannagården har utsetts till Årets campingföretagare. Foto: Andreas Joakimson

Campingföretagarna fick årets pris

Eva och Magnus Bylander, som driver Gullbrannagården i Eldsberga, har utsetts till årets campingföretagare.

– Det känns verkligen jätteroligt. Tillsammans går nu in i vår 27 säsong tillsammans här - och vi bor fortfarande på Gullbrannagården året runt, säger Magnus Bylander.

Priset delas ut av branschorganisationen SCR, Sveriges camping- och stugföretagares riksorganisation. I sin motivering skriver det bland annat att paret ”har lett utvecklingen från en enkel camping med sommarverksamhet till en fullserviceanläggning med boende, restaurang, butik, konferenser och aktiviteter som skapar reseanledningar året runt.”

För många gäster är Magnus och Ewa Bylander Gullbrannagården personifierade. Eftersom de bor på sin arbetsplats de alltid närvarande.

Sommarsemester är inget de saknar.

– Det skulle kännas väldigt konstigt att inte jobba en sommar. Det här är ju en så positiv miljö att vistas i även för oss, med sol, bad, semesterglada gäster och mängder av programpunkter, säger Magnus Bylander.

I stället blev det sju veckors resande i vintras för honom och Ewa.

– Så det är absolut inte synd om oss, skrattar han.

Magnus Bylander vill också ge en eloge till personalen.

– Ewa och jag leder visserligen verksamheten, men personalgruppen som vi arbetar med har varit avgörande för den här utmärkelsen, säger han.