Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Tylösandsbuss som vänder vid Kattegattsgymnasiet? – skulle inte tro det!

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. 

Kollektivtrafik. Äntligen slipper vi allt vad innerstan kan erbjuda med nöjen, restauranger, bibliotek och shopping. Mina barn slipper också åka till stan själva för att där möta farmor som dom alltid har gjort.

Det ska bli så skönt att bara stanna söder om stadens ”fina” kärna. Dit alla politiker, affärsidkare och andra som försöker leva upp staden vill att vi ska vara. Alla utom Hallandstrafiken. Hallandstrafiken tycker att vi som bor söder om staden kan hoppa av vid Sturegymnasiet eller nya bussterminalen och invänta byte.

Där tycker dom att min 11-åriga dotter ska stå ensam och rädd i mörkret. Där tycker dom att gränsen går för hur nära vi får komma innerstaden utan att byta färdmedel. Skulle Tylösandsbussarna vända vid Kattegattsgymnasiet? Skulle inte tro det!

Skulle det gå tunnelbanor i Stockholm som inte passerade T-centralen? Skulle inte tro det! Vad är det frågan om med Halmstad?

Har dom inget förnuft kvar: Det bor faktiskt MÄNNISKOR söder om staden också som har samma rätt till allt utbud på ett humant, enkelt och framför allt säkert sätt.

M.H

MEST LÄST