Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Tydligen lätt att glömma alla samtal och artiklar

  Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. 

  Politik. Kommentar till Mankell (M) som den 10/8 replikerar på min artikel ”Behovet av äldreboende finns kvar”, 6/8, som var ett stöd till en tidigare artikel med rubrik ” Nytt äldreboende i Getinge”. Att en politiker, ordförande i nämnd använder en replik i HP till ett personligt påhopp med ord som ”illaluktande metod, lögner, brist på sunt förnuft, desperat försök, att sprida osanningar, utspel och misskreditera” skakar om trovärdigheten i din replik.

  Det är tydligen lätt att glömma alla telefonsamtal från anhöriga, artiklar i HP där boende intervjuades i samband med nedläggning och avflyttning av de äldre från Patrikshill till Attendo. Finns ingen valmöjlighet blir det en tydlig tvångs- eller tvingande situation som de äldre och deras anhöriga ställdes inför i samband med nedläggningen.

  Äldreboenden har lagts ner och planeras lägga ner under er regeringstid i kommunen. Vi har klart olika uppfattning om behovet av vård och omsorgsboende i alla kommundelar och vad tvingande nedläggningsbeslut innebär för den enskilde äldre. Har inte på något sätt att göra med din sista fras i repliken ”det goda arbetet som görs inom äldreomsorgen. Med detta inlägg avslutar jag detta meningsutbyte.

  Ingeborg Oléni

  Trygghetspartiet – Halmstad