Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Förslag som är genomtänkta?

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. 

Halmstad. För några år sedan skrev jag en insändare med rubriken ”Va’ är det för ena dårar som härjar i stan” (Olle Adolphson!).

Det var i samband med att Ni politiker lyckades få bort de små stånden från Stora torg i Halmstad för att vi Halmstadbor och turisterna bättre skulle kunna se Europatjurens bakdel! Sic!

Men nu är det dags för ”dårfrågan” igen.

1. I höstas invigde Ni politiker och Hallandstrafiken med stolthet ett nytt resecentrum. Det visade sig dock snart innebära en klar försämring för många resenärer, särskilt för de söder- och österifrån kommande. Och det var väl inte meningen? Men trots ett flertal artiklar i HP med frågor från allmänheten, var Ni beslutsfattare som vanligt tysta. Skäms Ni?

2. Sedan var det dags för införande av ”app-betalning” enbart på vissa p-platser. Det får Ni gärna införa, men Ni får banne mig inte ta bort kortbetalningsmöjligheten!! Inför gärna ny teknik men slopa inte den ”gamla” för snabbt. Varför så bråttom? Tänk om!

3. Sedan kom ”löken på laxen”. Aprilskämtet legohuset på Österskans!! Hur har Ni tänkt? Skuggor? Fanns det fler förslag? Hur såg de ut?

Det skulle vara trevligt om Ni politiker som bestämt detta skulle kunna ställa upp på en offentlig debatt och förklara för oss vanliga dödliga, hur Ni kom fram till detta förslag. Tänk om igen.

Det är med viss fasa jag ser fram emot Ert nästa genidrag, när det gäller försköning av Halmstad city!

Tack för ordet,

I. Sandehov

MEST LÄST