Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Ett inlandsparti som står upp för oss behövs

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. 

Replik

Apropå insändaren "Hur förklaras antalet röster på SD i dessa orter?", 15/9.

Politik. Blev precis som ”undrande pensionär”, mycket fundersam över de 31 procent i riksdagsvalet och 24 procent i kommunvalet på SD som vi presterade i Simlångsdalen. Men jag tror mig vara säker på att det har mycket lite med invandringspolitiken att göra, vi har ju som sagt mycket få invandrare här. Utan detta är ju en solklar missnöjesröstning! Kommunpolitikernas genuina oförmåga att se dessa delarna av Halmstad. Jodå, ni kommer med buller och bång några gånger under valperioden och pratar utvecklingsort – och sedan händer absolut ingenting.

Ni har haft fyra år på er, att se till att vi och barnen kan ha gymnastik och annan träning inomhus, att utveckla vårt så kallade centrum, som utan ideella krafter hade varit helt obefintligt. En grupp barn satt fram till i våras i ett kök som klassrum, kollektivtrafiken är i vissa delar helt obefintlig, Vi har en stor sammanhållning och är måna om vår bygd, så därför har vi själva fixat så att även vi har en rimlig standard, medan man på andra håll i samma kommun bara skriker till så fixas det tämligen omgående.

Så därför behöver det bildas ett landsbygdsparti, eller kanske ännu hellre ett inlandsparti som står upp för oss, när pengarna fördelas i de politiska korridorerna. SD kommer ni ju ändå inte att prata med eller?! Så skamfullt av oss, att många av oss inte tänkte längre! Röstade själv S, för hoppet är ju som bekant det sista som överger människan.

Rätt analys?